Francuski jezik

Français

Znate li da francuski jezik danas govori više od 180 miliona lјudi na pet kontinenata? Zapravo, sa 82,5 miliona to je drugi jezik u svetu po broju onih koji ga izučavaju.

Ipak, uvek postoji pitanje zašto učiti baš francuski jezik. Razlozi su svakako mnogobrojni. Dovolјno je reći: Pariz, Ajfelova kula, Luvr, Versaj, Azurna obala, Sen Trope, Pežo, Reno, Sitroen, Koko Šanel, Kristijan Dior, sir i vino... i već osećate neodolјivu želјu da bliže upoznate jezik zemlјe koja je u kulturnom, umetničkom, političkom... smislu oduvek bila superiorna ili u samom vrhu Evrope.

Učenje jezika obavlјa se po metodi Forum koja daje prednost situacijskim vežbama i dijalozima preuzetim iz svakodnevnog života, i koja se oslanja na veliki broj pedagoških pomagala (kao {to su autentični dokumenti, video i audio materijal, stripovi, članci iz štampe, muzika, odlomci iz filmova i romana...) podstičući vašu želju da učite i da se izražavate.

Način podučavanja zasniva se na živom i neposrednom pristupu, a njegov cilј je da Vam omogući da steknete raznovrsno znanje razvijajući brzo Vašu sposobnost za komunikaciju na francuskom jeziku.

Ali, uvek ima onih kojima ovo nije dovolјno. Međutim, ako imate želјu da otkrijete jezik srcolomca Pepe le Tvora koji svojim „francuskim polјupcem" obara s nogu svoju Cica Macu, da se približite Čudesnoj sudbini Amelije Pulen u Gradu svetlosti, da shvatite osvajačke ambicije slavnog Napoleona, da razumete poeziju koju pevaju Edit Pjaf ili Šarl Aznavur... dođite kod nas! Upravo u našoj školi imaćete priliku i mogućnost da učite francuski jezik kroz ozbilјan rad ali i kroz zabavu.

Za više informacija i kontakt kliknite ovde