·Tradicija·

Studio za strane jezike "JELENA" osnovan je 1992. godine u Pančevu. Sa preko 25 godina iskustva i vise od 3000 đaka koji su uspešno završili neki od naših kurseva stranih jezika, smatramo da Vam možemo pružiti potrebno znanje i pomoći vam da se profesionalno usavršite. Nudimo sve nivoe kurseva od početnog do konverzacijskog za sledeće jezike: engleski, španski, nemački, francuski, italijanski, ruski i grčki. Takođe svake godine u saradnji sa KSE (Kent School of English) i Valencia International House organizujemo letnje škole engleskog i španskog u trajanju od 2 nedelje za decu u pratnji profesora. Uz pomoć našeg nastavnog kadra pomoći ćemo Vam da brzo i lako savladate jezik shodno vašim potrebama (posao u inostranstvu, školovanje, putovanje,...). Takođe vršimo pripreme kandidata za polaganje ispita: IELTS, FCE, CAE, TOEFL, DELE, kao i pripreme za upis na Filološki fakultet u Beogradu.

·Nastavni kadar·

Svi naši profesori su fakultetski obrazovani entuzijasti sa velikim radnim iskustvom, koji kombinuju tradicionalne metode učenja i moderne pristupe kako bi vam na najbolji mogući način preneli svoje znanje. Takođe organizujemo i prisustvo lektora (native speaker) u nastavi.

·Saradnja·

Škola jezika "Jelena" već dugi niz godina sarađuje sa renomiranim internacionalnim ustanovama za usavršavanje stranih jezika, poput: ELT, London; KSE, Broadstairs; Churchill House, Ramsgate; Interenational House, Valencia. Takođe u Srbiji imamo razvijenu saradnju sa Britanskim Savetom, Institutom za strane jezike Beograd i Gete institutom. U saradnji sa Regionalnim centrom za talente "Mihajlo Pupin" u Pančevu, godinama vršimo pripremu dece osnovne i srednje škole za takmičenje talenata na regionalnom i republičkom nivou a pri RCT - poslednji uspešni rezultati: dva prva, dva druga i dva treća mesta na republičkom takmičenju 2017 godine.

·Sertifikat·

Kurseve možete upisati u dva upisna roka - Septembarski i Februarski. Sertifikat Škole "JELENA" dobijate posle završenog petomesečnog kursa ili u saradnji sa nekom od škola ili institucija.

·Kursevi·

Nudimo sve jezičke nivoe kurseva, od početnog do konverzacijskog (A1, A2, B1, B2, C1, C2).

Kurs za odrasle (16+), fond od 80 časovaČ
· dva puta nedeljno po 90 minuta, u trajanju od 5 meseci
· tri puta nedeljno po 90 minuta, u trajanju od 3 i po meseca

Dečiji kursevi – dva puta nedeljno po 60 minuta u toku cele školske godine

·Prevođenje·

U okviru nase prevodilačke radionice "PREVODARIUM", nudimo vam prevođenje dokumenata, sertifikata, tekstova, književnih tekstova sa ili na neki od jezika iz naše ponude.

·Letnja škola jezika·

Svake godine organizujemo dvonedeljnu letnju školu engleskog jezika u Broadstairsu i letnju školu španskog jezika u Valensiji. Učenici idu u pratnji profesora i imaju obezbeđen smeštaj u koledžu ili porodici. Prisustvuju i učestvuju u predavanjima stranih profesora, imaju organizovane izlete, društvene i sportske aktivnosti i večernje izlaske.


>> Letnja škola engleskog jezika u saradnji sa Kent School of English

>> Letnja škola španskog jezika u saradnji sa Interenational House, Valencia
Za više informacija i kontakt kliknite ovde